Huisregels

Om de trainingen goed te laten verlopen, hebben we een aantal huisregels.
We verzoeken u vriendelijk deze regels door te lezen en in acht te nemen.
Alvast bedankt!

INENTINGEN
Uw hond dient de reguliere inentingen te hebben gehad.

VOORDAT U HET VELD BETREEDT
Zorg dat uw hond minimaal 1,5 uur voorafgaand aan de training niet heeft gegeten en dat u niet binnen een half uur na de training uw hond eten geeft. (i.v.m. maagtorsie)
Laat uw hond goed uit voor de training zodat hij/zij het veld niet bevuilt met zijn behoefte
Sportpark Zielhorst in geen uitlaatgebied. Uw hond dient op het gehele park te zijn aangelijnd. (ook op ons trainingsveld)
De parkeergelegenheid, de bosjes rondom de parkeergelegenheid en de voetbalvelden buiten ons trainingsveld zijn niet bedoeld om uw hond uit te laten.
Mocht uw hond per ongeluk toch zijn/haar behoefte doen, ruim dit dan direct op.(neem zelf zakjes mee)
Denkt u er aan om een speeltje (wat niet piept) mee te nemen en voldoende beloningsbrokjes voor de hond.

INSTRUCTIES OP HET VELD
Als de honden los lopen, zorg er dan voor dat u uw eigen hond altijd in de gaten houdt.
De honden dragen een leren of kunststof halsband en riem. Een slipketting, snoetje, antitrektuig, e.d. zijn niet toegestaan bij Hondenschool Teamspirit. Wij vinden deze attributen hond onvriendelijk en ze passen niet in onze trainingsmethodiek.
Als u wilt trainen met uw hond, dient u 16 jaar of ouder te zijn.
Laat aangelijnde honden niet met elkaar spelen of aan elkaar snuffelen.
Gebruik van toestellen is alleen toegestaan onder begeleiding van de trainer. Dit om blessures te voorkomen.
Familieleden en bekenden mogen uiteraard komen kijken. Om de honden niet af te leiden, is het belangrijk dat de toeschouwers rustig aan de kant van het veld blijven staan.
Kom niet aan andere aangelijnde honden zonder toestemming van de eigenaar.
Geef geen voer aan andermans hond. Het voer wordt gebruikt als beloning tijdens de training. Het tussentijds voeren zorgt ervoor dat het effect van deze beloning vermindert. Bovendien gaan sommige honden door het voeren bedelen, wat niet altijd gewenst is.
Mocht een les nog bezig zijn wanneer u arriveert, wacht dan rustig aan de kant tot de les beëindigd is. Speel op het trainingsveld niet met ballen en/of stokken.

VERHINDERING
Bent u verhinderd? Geef dat dan even aan ons door. Dat kan per mail (hs.teamspirit@gmail.com) of telefonisch (06-23546260). LET OP: Als u twee keer niet komt trainen zonder afmelding, gaan wij er van uit dat u stopt met de training en halen wij u uit ons ledenbestand.
In principe gaan de lessen altijd door, maar bij extreme weersomstandigheden kan de hondenschool besluiten de les te annuleren. We brengen u hiervan tijdig via de mail op de hoogte. Check daarom uw mail voor uw vertrek naar de training bij slechte weersomstandigheden.

AANSPRAKELIJKHEID
De training geschiedt geheel op eigen risico.
De stichting kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan, vermissing van en/of diefstal van uw hond en/of bezittingen.
De cursist dient te beschikken over een WA-verzekering, waarbij de hond is meeverzekerd.

ZIEKTE EN/OF LOOPSHEID
Het is niet toegestaan met uw zieke of loopse hond te trainen
Is uw hond loops of ziek of onder behandeling van een dierenarts? Geeft u dit dan ook door aan de trainer.

BETALING VAN HET CURSUSGELD
Om trainingen te volgen bij ‘Stichting hondenschool Teamspirit Amersfoort’ betaalt u naast de inschrijvingskosten cursusgeld.
Het lidmaatschap kent de duur van een half jaar.
De introductieles is gratis. Het cursusgeld en de inschrijvingskosten dienen vóór de eerste officiële training te zijn voldaan.
Betaling van cursusgeld en inschrijvingskosten dienen te worden overgemaakt via de bank. Wij accepteren geen contant geld bij trainingen.
Bij tussentijds stoppen met de cursus is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.Wij wensen u en uw hond veel trainingsplezier!